EN
Како индустријата за игралишта во затворен простор преживува под пандемијата
Датум на објавување: 2021-12-20 00:00:00 Посетете: 5

Во 2021 година, епидемијата COVID-19 беснее, а сите индустрии се суспендирани. Детската забавна индустрија исто така стана тешко погодена индустрија. Како се пробива работата и опстанокот на затвореното игралиште? Резимето е следново, се надевам дека ќе помогнам и инспирирам сите!

Во однос на хардверските капацитети, неопходно е да се обезбеди санитација на детското игралиште, да се провери температурата на децата и возрасните кои доаѓаат да играат, да се направи добра работа со регистрацијата, да се направи добра работа со дезинфекција, да се контролира кога има и многу луѓе, а персоналот мора да прави секој ден за детската опрема за забава Добра дезинфекција, за да се обезбеди безбедно, чисто и среќно детско игралиште за децата.

Како одговор на влијанието на епидемијата, перформансите ќе бидат значително засегнати, а трошоците може да се прилагодат внатрешно. Изнајмувањето е релативно голем трошок. Преговарајте со сопственикот за да ја намалите киријата и да достигнете сума што ја прифаќаат сите. Контролирајте го бројот на вработени и намалете ги трошоците за работна сила. За да се поттикне потрошувачката, спуштете ги билетите, привлечете повеќе бебиња за играње и зголемување на приходот на некои профитни пунктови во детското игралиште.

139c3b918bbc4b6aa036cb0c43be00de


Те молам остави
САД
порака

Тел / WhatsApp / WeChat:

+ 86 13695762473

Е-пошта:

[заштитена по е-пошта]

Додадете:

Индустриска зона Јангван, град Киаоксиа, Јонџија, Венжоу, Кина

Производи

Услуги

Поддржано од
Следете не
Авторски права © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd Блог
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт