EN
Како да изберете потенцијална локација за затворен непослушен замок
Датум на објавување: 2022-01-25 00:00:00 Посетете: 16

Претприемништвото е домашна задача која бара континуирано учење и напорна работа за да се жнеат плодовите на успехот. Отворање на непослушен замок, добра локација е еднаква на половина од успехот. Следната стратегија е многу корисна за референца. 

Општо земено, трговските центри имаат релативно стабилен проток на клиенти, широка покриеност на базата на клиенти и висока стапка на конверзија. Многу родители ги носат децата со себе кога купуваат, а потенцијалот за потрошувачка е многу висок; Некои ќе постават простор за деца, што е добра локација за непослушни замоци; Покрај тоа, тоа е центар за изнајмување, кој можеби нема одредена област за деца, па затоа е неопходно да се измери типот на извори на клиенти надвор од трговскиот центар. Се разбира, доколку изберете да се сместите во трговскиот центар, треба да го избегнувате следново поени: 

1: Непослушниот замок е стациониран во супермаркетот и има строги барања за заштита од пожари. На пример, не треба да се поставува во згради со четири ката или над или подземни или полуподземни. Материјалите на објектите треба да бидат незапаливи, огноотпорни или огноотпорни материјали. , Некои трговски центри може да не го разберат овој аспект, да ги доведат инвеститорите во заблуда, да доведат до неквалификувана пожарна инспекција, да бидат принудени да се затворат, со што ќе предизвикаат големи загуби на инвеститорите. 

2: Со цел да се задоволат потребите за промоција на инвестициите, некои бизнисмени во трговските центри спроведоа повеќе инвестициски покани за истата категорија, што резултираше со лоша конкурентна средина во трговскиот центар. Пред да влезете во трговскиот центар, дознајте повеќе за потребите за промоција на инвестициите и побарајте да потпишете ексклузивен договор за да ги заштитите вашите сопствени интереси од оштетување. 

1

Пред да изберете локација, првото нешто што треба да направите е истражување на пазарот. Областа на покриеност на непослушниот замок е помеѓу 1.5-3 километри (воведувањето на образовните ресурси, супермаркетите итн. се пресметуваат посебно). За да ги одредите околните деца на училишна возраст, можете да ја користите апликацијата за мапа за да ги лоцирате и пребарувате околните градинки, основни училишта итн. за истрага. По завршувањето на анкетата за извор на ученици, неопходно е да се разбере животниот ритам на родителите. Општо земено, родителите со брз живот имаат помалку друштво со своите деца. Затоа, многу активности родител-дете станаа омилени проекти на родителите, а позиционирањето на Naughty Castle е точно. Може да ги задоволи потребите на родителите да ги придружуваат децата во слободното време. 

33

Дополнително, неопходно е да се разбере единечната цена на околните трговци, за да се процени потрошувачката моќ на семејствата во областа и дали имаат добар потрошувачки потенцијал. Најдобро е да изберете регион со висок потенцијал за потрошувачка и потрошувачка на моќ во согласност со цената на билетите за Непослушен замок. Ограничените трошоци поттикнуваат поголеми добивки. 

 Погоре се точките за вашата референца.


Те молам остави
САД
порака

Тел / WhatsApp / WeChat:

+ 86 13695762473

Е-пошта:

[заштитена по е-пошта]

Додадете:

Индустриска зона Јангван, град Киаоксиа, Јонџија, Венжоу, Кина

Производи

Услуги

Поддржано од
Следете не
Авторски права © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd Блог
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт