EN
Како да изберете супер локација за бизнис со игралиште во затворен простор
Датум на објавување: 2020-05-04 00:00:00 Посетете: 2

Паркот за игралиште во затворен простор е секогаш едно од најпопуларните места каде претпочитаат да одат и родителите и децата, исто така ветувачки бизнис. Соодветната локација е толку суштинска за да започнете бизнис со внатрешен парк за игралиште. Денес ќе споделиме неколку совети за да изберете супер локација.

385061d5e0bddcdc4f00615fa8698f6

Совет 1: Барања за периферен формат. Ве молиме имајте приоритет на локација, каде што е блиску до училиште или градинка, така што родителите и децата често ќе го гледаат вашето внатрешно игралиште парк, тоа е добро за промоција, исто како бесплатна реклама.
Совет 2: Во радиус од 10 километри, колку поголема популација, толку подобро, ова е и количината на групи потрошувачи.

1fc5076744bbd7f942dbb0771841ca2

Совет 3: Барања за имот. Висината на секој кат треба да биде поголема од 3.2 m со обезбедена вода. Угостителството и забавата сочинуваат повеќе од 30% во трговскиот центар. Подобро би било да има кино и супер маркет.

9efb73fa1a5280c5a1e20d36e344bf8

Совет 4: Приоритетна сопственост. Трговскиот центар е супер најдобрата опција.
Совет 5: Барања за подот. Подот од 1 до кат 3 е подобар.

Еве неколку совети за вашата референца. Ве молиме контактирајте со нас за повеќе информации.


Те молам остави
САД
порака

Тел / WhatsApp / WeChat:

+ 86 13695762473

Е-пошта:

[заштитена по е-пошта]

Додадете:

Индустриска зона Јангван, град Киаоксиа, Јонџија, Венжоу, Кина

Производи

Услуги

Поддржано од
Следете не
Авторски права © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd Блог
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт