EN
Поени што треба да се забележат кога играте замав
Датум на објавување: 2020-04-28 00:00:00 Посетете: 12

Не заборавајте да му дозволите на детето цврсто да го држи јажето за лулање со двете раце и не заборавајте на тоа само затоа што детето е возбудено. Кажете му на детето дека треба малку да ја свитка раката, а не директно, во спротивно нема да може да ја искористи својата сила. Кога детето ќе фати замав, мора да работи повеќе и да не биде празно.

src=http___pic11.nipic.com_20101218_2531170_185716466498_2

Изберете лулашки со добар квалитет. Не може да се играат некои нишалки кои се распаѓаат, или кои се претепани од временските услови и стареат. Општо земено, железните нишалки се релативно силни, а јажињата се склони да стареат и да станат кревки, што е склоно кон опасност.

src=http___wap.jiemeng8.com_uploads_jiemeng_569001

Добро за половината: замавнувањето е добро и за половината, бидејќи кога човекот замавнува, половината постојано му се стимулира додека телото се лула, а мускулите на половината се собираат и ритмички се опуштаат и вежбаат без да го знаат тоа. Половината ја зголемува силата на половината и стомакот.

u=244953126,1462268812&fm=15&fmt=автоматски


Те молам остави
САД
порака

Тел / WhatsApp / WeChat:

+ 86 13695762473

Е-пошта:

[заштитена по е-пошта]

Додадете:

Индустриска зона Јангван, град Киаоксиа, Јонџија, Венжоу, Кина

Производи

Услуги

Поддржано од
Следете не
Авторски права © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd
Почетна
Производи
Е-пошта
контакт