EN
Зошто ударните инструменти на отворениот забавен парк стануваат неопходна опрема за забава
Датум на објавување: 2021-08-13 00:00:00 Посетете: 15

Во денешното општество, и технологијата и опремата во детското игралиште постојано се ажурираат. Од една страна, се држи во чекор со трендот на развој. Од друга страна, нема многу видови на предмети за детска игра, а потребна е континуирана иновација. Да ги привлече децата да играат и да ја пробијат нивната имагинација.

А различните активности што ги играат децата не се само за да се забавуваат децата, туку и да им дозволат на децата постепено да се ослободат од зависноста и да се приближат до независноста. Новите и уникатни проекти за игра може да го поттикнат интересот на децата, да научат да играат самостојно и да ја ублажат анксиозноста; Згора на тоа, во паркот има многу соиграчи и има многу предмети за играње, така што децата повеќе не се држат за своите родители одвреме-навреме, а проектот на паркот исто така може да ги води децата да научат да бидат независни!

d16029ffd888406894928d2c97239746

Затоа, забавниот парк има изградено некои ударни инструменти во забавните објекти, за децата директно да ја доживеат радоста на музиката, а елементите на музиката и интерактивните игри се погодни за користење на децата од сите возрасти, а напредниот сетилен квалитет привлекува љубовта кон музиката. Дете.

4d4ece90821b44babdda2188164bb2b9

Ударните инструменти од различни епохи, од една страна, им дозволуваат на децата да имаат одредено разбирање за различните ударни инструменти и го зголемуваат своето знаење, од друга страна, им дозволуваат на децата да ја доживеат забавата на музиката и да го зголемат сетилно искуство.


Те молам остави
САД
порака

Жешки категории

Тел / WhatsApp / WeChat:

++ 86 18257725727

Е-пошта:

[заштитена по е-пошта]

Додадете:

Индустриска зона Јангван, град Киаоксиа, Јонџија, Венжоу, Кина

Производи

Услуги

Поддржано од
Следете не
Авторски права © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd - Блог | Политика за приватност | Правила и услови
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт